OVER ONS

Op 1 juli 2017 bundelden wij, Chris van Alphen en Maarten Hoogeveen, onze krachten en netwerk. JUSTHORECA is gestart met het detacheren van keukenpersoneel. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professioneel, betrouwbaar en vooral hardwerkende onderneming die chefkoks ondersteund in het vinden van een passende baan.

Waardering

We zien nog te vaak dat goede koks, te weinig betaald en te weinig waardering krijgen. Hier brengen wij met JUSTHORECA verandering in. Wij steken onze handen in het vuur voor onze mensen. Met deze persoonlijke aandacht onderscheiden wij ons van andere, snelle recruitment bureaus. 

Meer over Chris & Maarten

Maarten zijn kennis en netwerk ligt vooral in het hogere segment horeca. Hij heeft eerst gewerkt als chefkok (Chef's Table, Lute, De Hoop op d'Swarte Walvis) en later als accountmanager van Vanilla Venture.

Chris heeft zijn sporen verdiend in de arbeidsbemiddeling en business development (LinkPoint, Flexcellens Payroll, Louter Recruitment, PDZ Uitzendbureaus).

Samen met een team van vijf, zorgen wij voor de perfecte match tussen horeca personeel en horeca zaken door heel Nederland. 

 Neem contact op